OVER ONS ...

Onze liefde voor zeegroenten, wieren, algen en al het ander moois wat de Noordzee ons te bieden heeft, is jaren geleden begonnen vanuit ons restaurantverhaal en de passie groeit nog elke dag. De zee, de strandhoofden en de duinen zijn immers onze voortuin. En zeg nu zelf, welke tuin is prachtiger dan deze ?
Regelmatig wandelt Donald gelaarsd het water tegemoet en knipt - met respect voor de natuur - wieren en algen. Die verwerkt hij dan in onze produkten : als smaakmaker in onze boter, in onze zee-rotsjes, onze tapenade, chutney en jawel ... in ons exclusief zee-pralientje !
Na jaren ons restaurant succesvol te hebben uitgebaat, hebben we ervoor gekozen dit verhaal in schoonheid af te sluiten en voluit te gaan voor "Studio Zeewier" om ons nog meer toe te leggen op het organiseren van culinaire duinenkruidenwandelingen (zowel publiek als privé), zeewierdemo's, workshops, produktontwikkeling, consultancy, lesgeven, belevingsmarkten, private dining enz.
Sinds 2024 is Donald ook een heel fiere North Sea Chef, met als motto "We moeten leren eten wat de visser vangt. Niet enkel laten vissen wat wij willen eten"... Onlangs kwam er nog de titel "Ere-Ambassadeur Culinair Erfgoed" bij, omdat wij blijven hameren op terroir, lokale produkten, ... Zin om culinair te genieten met een vleugje zeewier ? Boek uw private dining (op uw locatie) !
Kortom, laat je door ons onderdompelen in de wondere wereld van wieren, algen en zeegroen, op welke manier dan ook !
Zilte groeten,
Donald (Seaweedchef) + Mieke